Мъж причинил телесна повреда на приятел като отхапал част от носа му е предаден на съд от Районна прокуратура-Луковит
f

Районна прокуратура-Луковит внесе в съда обвинителен акт  срещу мъж причинил телесна повреда на приятел, като отхапал част от носа му.

Обвинението срещу срещу В.Ц. е за това, че на 29.05.2016 г., около 23.20 часа, в гр. Луковит, в  снек-бар,  отхапал със зъби част от меките тъкани на носа и умишлено причинил средна телесна повреда на Г.Х., изразяваща се в липсващ участък и груб белег на носа,  които  видимо съществено променят анатомичната цялост и външния вид на лицето, без възможност да бъдат прикрити  и са причинили обезобразяване на лицето.  Престъпление по чл.129 от НК.       

На 29.05.2016 г. обвиняемият и пострадалият били с компания в снек-бар, като се черпели и си говорили. Късно вечерта хората започнали да си тръгват, като на масата  останали само пострадалия и обвиняемия. Малко по–късно около 23.20 часа без причина обвиняемият със зъби, отхапал парче от носа на Г.  Х.  Веднага след това пострадалият си тръгнал, за да отиде до болницата. При прегледа лекарите установили разкъсна рана с липса на тъкан от върха на носа, силно кървяща, а  пострадалият обяснил, че спорът между тях бил за кози.

Предстои насрочване на делото за разглеждане пред съда.


виж още ...