Прокуратурата на Република България заявява...

24 Февруари 2011 г.

Обявява конкурс по документи и събеседване за съдебен служител, на щатна бройка за длъжността „Системен администратор“ - 1-ва степен в дирекция „Информационни технологии" в Администрация на главния прокурор.

Минимални изисквания за заемане на длъжността: висше образование, магистърска степен в областта на ...

Обявява конкурс по документи и събеседване за съдебен служител, на щатна бройка за длъжността „Системен администратор“ - 1-ва степен в дирекция „Информационни технологии" в Администрация на главния прокурор.

Минимални изисквания за заемане на длъжността: висше образование, магистърска степен в областта на информационните технологии, трудов стаж по специалността - 3 години.

Описание на длъжността: конфигурира сървърите и мрежовите устройства, изготвя предписания за конфигурирането на работните станции, периферните устройства и софтуерните продукти с оглед сигурната и ефективна им работа; тества и одобрява за използване в мрежата на АГП и ВКП програмни продукти, драйвери и пр. при спазване на Закона за авторското право и сродните му права и поддържа актуален списък на одобрените програмни продукти; поддържа актуален електронен регистър на компютърното оборудване в експлоатация в мрежата на АГП и ВКП;

Необходими документи за участие в конкурса:

1. Молба;

2. Подробна автобиография;

3. Копие от диплома за завършено образование;

4. Копие от трудова книжка;

5. Свидетелство за съдимост;

6. Медицинско свидетелство;

7. Други документи за образователен ценз или следдипломна квалификация;

8. Декларация за липсата на обстоятелства по чл. 107а, ал.1 от Кодекса на труда /свободен текст/;

9. Декларация по чл.112, ал.2, т.1. от Правилника за организацията и дейността на администрацията на Прокуратура на Република България /по образец/;

10. Декларация по чл.112, ал.2, т.2. от Правилника за организацията и дейността на администрацията на Прокуратура на Република България /по образец/;

11. Декларация за липса на обстоятелства по чл.12 от Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси /свободен текст/.

Документите на кандидатите се приемат в срок до 24 март 2011 г. включително в регистратура Върховна касационна прокуратура - гр. София, бул. "Витоша" 2 - Съдебната палата, ет.4, ст.58.

Списъци или други съобщения във връзка с конкурса се поставят на информационното табло на IV етаж в Съдебната палата.

Телефон за връзка: 921 92 95, 803 60 36.