Прокуратура на Република България

17 Януари 2011 г.

ОБЯВЯВА конкурс по документи и събеседване за щатни бройки за длъжности в администрация на главния прокурор, както следва:

Главен експерт

Минимални изисквания за заемане на длъжността: образование висше-магистър; минимален трудов стаж и професионален опит 5 години; владеене на английски ...

ОБЯВЯВА конкурс по документи и събеседване за щатни бройки за длъжности в администрация на главния прокурор, както следва:

Главен експерт

Минимални изисквания за заемане на длъжността: образование висше-магистър; минимален трудов стаж и професионален опит 5 години; владеене на английски език.

Описание на длъжността: съдейства за организирането, провеждането и протоколното осигуряване на протокола на Прокуратурата на Република България; изработва програми и организира посрещането на официални гости в ПРБ; организира посрещането и протоколното осигуряване на официални и работни срещи, семинари и дискусии; съдейства за подготвяне на документите, необходими за издаването на служебни и дипломатически паспорти, организира транспорта на пътуващите в чужбина представители на ПРБ, организира поддържане на актуална информация, необходима за контактите на главния прокурор и заместник-главните прокурори; организира осигуряването на преводи.

Шофьор – 2 щатни бройки

Минимални изисквания за заемане на длъжността: образование средно; правоспособност; минимален трудов стаж и професионален опит една година.

Описание на длъжността: осъществява необходимия транспорт за съответното структурно звено; следи за техническото състояние и чистотата на автомобила; отговаря имуществено за виновно причинените щети на зачислената му техника и правилната експлоатация на автомобила.

Снабдител

Минимални изисквания за заемане на длъжността: образование средно.

Описание на длъжността: изпълнява заявки за закупуване на стоки и материали; оформя документите на стоките и материалите и организира доставянето им; следи дали доставените стоки и материали са в нужните количества, качество, състояние и спесификация; води установената първична отчетност по приемане и предаване на стоките и материалите; организира ремонта на повредено имущество.

Необходими документи за участие в конкурса /за всички длъжности/:

1. Молба.

2. Подробна автобиография.

3. Копия на диплома за завършено образование.

4. Копие от трудова и/или служебна книжка.

5. Свидетелство за съдимост.

6. Медицинско свидетелство.

7. Други документи за образователен ценз, следдипломна квалификация или правоспособност, компютърна грамотност.

8. Декларация по чл. 112, ал.2, т.1 от ПОДАПРБ /по образец/.

9. Декларация по чл. 112, ал.2, т.2 от ПОДАПРБ /по образец/.

Документите на кандидатите се приемат, в срок до 14 февруари 2011 год., в регистратура на Върховна касационна прокуратура–гр. София, бул. “Витоша” №2 – Съдебната палата, ет.4, ст. 58.

Списъци или други съобщения във връзка с конкурса се поставят на информационното табло на ІV етаж в Съдебната палата.

Телефон за връзка 02/803 60 36

Обявата е публикувана във в. “Сега” брой 12 (3996) от 15 януари 2011 год.