Публичен търг с явно наддаване за продажба на движими вещи - частна държавна собственост

ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГЛАВЕН ПРОКУРОР

ОБЯВА

 

На основание чл. 64, ал. 1 от ЗДС, чл. 69 от ППЗДС, чл. 2, т. 2 и чл. 18, във връзка с чл. 20 от Наредба №7 от 14 ноември 1997 г. за продажба на движими вещи - частна държавна собственост и Решение на ВСС по т. 49 от Протокол №47 от 17.09.2015 г., организира и провежда

ПУБЛИЧЕН ТЪРГ С ЯВНО НАДДАВАНЕ ЗА ПРОДАЖБА

НА ДВИЖИМИ ВЕЩИ - ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ

   На 08.03.2016 г. от 10.30 ч. ще се проведе трети окончателен търг в сградата на Прокуратурата на РБ, находяща се в гр. София, пл. „Св. Неделя” № 1, ет. 4, за определяне на купувачи на движими вещи – частна държавна собственост, а именно: 18 броя употребявани автомобила находящи се на територията на цялата страна.

       Документацията за участие в процедурата, списък и снимки (достъпни само на страницата на Продавача) на имуществото се предоставя безплатно. Същата е достъпна на интернет-страницата на Продавача www.prb.bg, след регистрация на e-mail: [email protected]

Обявената начална тръжна цена е без ДДС.

          1. Депозитът за участие в търга е 10% от стойността на съответната движима вещ, която купувача желае да закупи и се внася в касата на ПРБ или по банкова сметка в Българска народна банка, Банков код BIC: BNBGBGSD, Банкова сметка IBAN: BG 37 BNBG 9661 3300 1391 01.

          2. Кандидатите следва да представят пред комисията:

            -Заявление за участие по образец; Документ за платен депозит за участие;За физически лица и представители на юридически лица; други документи съгласно документацията.

          3. Оглед на вещите и внасяне на депозит може да се извършва всеки работен ден до 02.03.2016 г. Огледа се извършва по местонахождението на вещите.

За повече информация – гр. София, бул. „Св. София” № 1, Георги Герджиков, тел.: 02/ 80360-23, e-mail: [email protected]; Пламен Петров, тел. 02/ 986-48-57, e-mail: [email protected]

 

Заповед / PDF файл / 1.5 MB
Тръжна документация / ZIP файл / 78.4 KB
Opel Omega A9009BH / ZIP файл / 7.2 MB
Volksvagen Polo A5377KX / ZIP файл / 7.2 MB
Audi 80 C9527HC / ZIP файл / 7.2 MB
Volksvagen Polo CA8612AK / ZIP файл / 7.2 MB
Volvo S40 CA5025AC / ZIP файл / 7.2 MB
Rover Maestro BP6446AM / ZIP файл / 7.2 MB
Volksvagen Pasat K2552AH / ZIP файл / 7.2 MB
Peugeot 306 PB3005TM / ZIP файл / 7.2 MB
Voksvagen Pasat PB3006XM / ZIP файл / 7.2 MB
Opel Vectra CA5014AC / ZIP файл / 7.2 MB
Opel Vectra C8899KB / ZIP файл / 7.2 MB
Volvo S40 C1400PC / ZIP файл / 7.2 MB
Volksvagen Polo CA5250AK / ZIP файл / 7.2 MB
VAZ X3595AX / ZIP файл / 7.2 MB
Rover Maestro H3236AT / ZIP файл / 7.2 MB
Rover Maestro H0959BM / ZIP файл / 7.2 MB
VAZ У5862KK / ZIP файл / 7.2 MB
Volksvagen Polo У1070AM / ZIP файл / 7.2 MB

Още от Актуално


 • Ефективни наказания за извършителите на кражба в с. Липен

  Съдът е одобрил споразумение, постигнато между Районна прокуратура - Монтана и подсъдимите – Сашо К., Цветан И. и Бисер А., извършили кражба в условията на опасен рецидив.

 • По обвинителен акт на Районна прокуратура - Пловдив са осъдени четирима мъже за телефонна измама

  По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив са осъдени Александър И., на 23 г., Митко Б., 29 г., Кирил А., на 26 г., и Господин П., на 28 г., за това, че след предварително сговаряне, с цел да набавят за себе си имотна облага, възбудили и поддържали заблуждение у другиго, с което му причинили имотна вреда, като измамата е извършена от повече от две лица – престъпление по чл. 210 ал.1 т.2 във връзка с чл.209 ал. 1 от Наказателния кодекс. По одобрено споразумение, Районен съд-Пловдив е наложил наказание на Александър И. и Митко Б. от по една година и два месеца лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим, за всеки един от тях, на Кирил А. – една година и пет месеца лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим, и на Господин П. – една година „лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от четири години.

 • По бързо производство Районна прокуратура – Плевен предаде на съда мъж неправомерно държал огнестрелно оръжие

  По бързо производство на Районна прокуратура – Плевен 34-годишен мъж е предаден на съд за държане на огнестрелно оръжие.

Още от Публикации и интервюта


 • Сотир Цацаров–главен прокурор на Р. България пред НТВ:„Прокуратурата сега е обвинявана, че е четвъртата власт. Представете си какво ще се случи, ако прокуратурата бъде изведена от съдебната власт, ще липсва контролът на Висшия съдебен съвет”

  Нова телевизия

   „Събуди се“

  Дата : събота, 10 юни 2017 г.

   

  Водещ: Г-н Цацаров, опасност за живота ли е човек да иска съдебна реформа в България?

  Сотир Цацаров: Мисля, че да искаш съдебна реформа в България може да се разглежда по два начина. От една страна, това може да е професия, може да е средство за препитание, може да е политически лозунг, може да е дори средство за политическа прехрана. А от друга страна, вече, ако го погледнем от стриктно професионалния план. Мисля, че е нещо съвсем полезно.

  Водещ: Вижте обаче какво се случва с шефа на Върховния касационен съд. Някой се опитва да повреди автомобила му. Преди това той самият каза, че се чувства притеснен за живота си след една акция на маскирани хора, които оставиха агнешки главички пред Висшия съдебен съвет.

  Сотир Цацаров: Не, не мисля, че има опасност за здравето ми. Но, ако ми позволите, не защото ще избягам от въпроса ви, а да останат на страна личностните коментари по отношение на колегата.

  Водещ: Само една скоба. Има ли личен конфликт някакъв между вас двамата?

  Сотир Цацаров: Аз личен конфликт не мога да имам с човек, с когото нямам никакви близки допирателни точки в личен план. Той каза нещо, което мисля, че е съвсем вярно. Ние имаме различни ценностни системи. Така е, ние имаме различни ценностни системи, аз го потвърждавам. И в това той е абсолютно прав.

 • Ася Петрова, зам. главен прокурор и ръководител на Върховната административна прокуратура: Общини вдигат незаконно автомобили с паяци

  в. 24 Часа - стр. 15 

 • Евгени Диков: Стари закони не ловят новите престъпления

  в. Стандарт 

  Директорът на Националната следствена служба (НСлС) и заместник главен прокурор Евгени Диков стана първият избран член на следващия състав на Висшия съдебен съвет (ВСС). Той влиза в "правителството на Темида" от квотата на следователите в прокурорската колегия. Каква промяна ще внесе Диков в работата на новия ВСС? Какво мисли за съдебната реформа? "Стандарт" потърси за отговор на тези и други въпроси новоизбрания член на ВСС Евгени Диков.

   

Още от Галерия


Новини

Провери преписка