Прекратяване на процедурата за отдаване под наем на недвижим имот на Национална следствена служба, гр. София, бул. „д-р Г.М.Димитров“ № 42, представляваща кафе-барче с площ от общо 113,83 кв.м.

ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА

 

ЗАПОВЕД

№ з-66/10.05.2016 г.

 

ОТНОСНО: процедура отдаване под наем на част от имот - публична държавна собственост чрез търг с тайно наддаване, с обект на търга: „Част от първи етаж на блок 3 от недвижим имот на Национална следствена служба, гр. София, бул. „д-р Г.М.Димитров“ № 42, представляваща кафе-барче с площ от общо 113,83 кв.м“, обявен със заповед № з-33/15.03.2016 г. и

 

На основание чл. 51, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, във връзка с неподадени заявления за участие и протокол от 03.05.2016 г. на комисия, назначена със заповед № з-33/15.03.2016 г. 

 

НАРЕЖДАМ:

 

1. Обявявам търг с тайно наддаване за отдаване под наем на обект: „Част от първи етаж на блок 3 от недвижим имот на Национална следствена служба, гр. София, бул. „д-р Г.М.Димитров“ № 42, представляваща кафе-барче с площ от общо 113,83 кв.м“, за непроведен.

2. Прекратявам процедурата за отдаване под наем на част от имот - публична държавна собственост чрез търг с тайно наддаване за отдаване под наем, с обект на търга по т.1.

3. Настоящата заповед да се обяви на видно място в Съдебната палата, гр. София, бул. „Витоша“ № 2 и в сградата на Национална следствена служба, както и да се публикува на интернет страницата на Прокуратура на Република България.

Още от Актуално


  • Оставиха в ареста Пламен Ж. от гр. Бургас държал наркотици и прекурсори за производство на наркотични вещества с цел разпространение

    Оставиха в ареста Пламен Ж. от гр. Бургас. Той е обвинен  за това, че на 25.01.2017 г. в гр. Бургас, без надлежно разрешително, държал в предния джоб на дънките си високорисково наркотично вещество метамфетамин, а в долното си бельо държал високорисково наркотично вещество –канабис, с цел разпространение – престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК

  • Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд шофьор на линейка, причинил по непредпазливост смъртта на пешеходка

    Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт във Варненския окръжен съд срещу 49-годишния шофьор Жеко Ж., който при управление на линейка причинил по непредпазливост смъртта на пешеходка – престъпление по член 343а, ал. 1, буква „б“, във връзка с член 343, ал. 1, буква „в“, във връзка с член 342, ал. 1 от Наказателния кодекс.

  • Окръжна прокуратура –Бургас предаде на съд Младен И. , който при катастрофа причинил по непредпазливост смъртта на възрастна жена, пресичала по пешеходна пътека е гр. Поморие

    Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Младен И. от гр. Плевен. Той е подсъдим за това, че на 15.06.2016 г. около 09.28 ч. в гр. Поморие на ул. „ Княз Борис I“ до дом № 112 при управление на моторно превозно средство (пътнически автобус), собственост на търговско дружество, нарушил правилата за правилата за движение по пътищата като е избрал скорост на движение в населено място – гр.Поморие от 45 километра в час, която се явява несъобразена с характера и интензивността на движението и с конкретните пътни условия: наличие в района на пешеходна пътека тип „ Зебра „ сигнализирана  със знак А18  и автобусна спирка сигнализирана със знак Д24 ,  наличието на множество паркирани автомобили в дясно до тротоара и след като е имал обективна възможност да възприеме пресичащата пътното платно пешеходка - Кераца А. на 80 г.от гр. Поморие, при възникналата опасност за движението,  не е намалил скоростта си и не е спрял в следствие на което по непредпазливост е причинил смъртта на пешеходката – престъпление по чл. 343 ал.1 б.“в“ вр.чл.342 ал.1 от Наказателния кодекс.

Още от Публикации и интервюта


Още от Галерия


Още от Обяви


Новини

Провери преписка